WONINGFOTOGRAFIE

Goede foto's zijn essentieel bij de succesvolle verkoop van een woning. De eerste indruk op het internet is bepalend of er wel of geen afspraak gemaakt wordt om een huis te bezichtigen.
De foto's moeten de potentiële koper raken en nieuwsgierig maken zodat er een bezichtigingsafspraak met de de makelaar tot stand komt. Meer bezichtigingen leiden natuurlijk tot een grotere verkoopkans.

Woonmagazine-stijl

Tijdens de fotoshoot van de woning zal er ook indien noodzakelijk foto styling plaatsvinden waarbij meubels en accessoires worden verplaatst. Afhankelijk van de lichtomstandigheden op op de locatie zal er gebuik worden gemaakt van aanvullen licht. Zo worden ruimtes en doorkijkjes egaal belicht. Voor de shoot wordt gebruikgemaakt van hoogwaardige professionele fotoapparatuur.

360° fotografie

Marc Verbeek Fotografie is een specialist op het gebied van 360° foto's. Deze foto's kunnen zowel alleenstaand maar ook als serie in bijvoorbeeld een virtuele rondleiding worden verwerkt.

FOTO VIDEO

Van de foto's kan een foto video worden gemaakt. Deze foto video wordt met zorg samengesteld waarbij de beweging en zoom per foto handmatig worden ingesteld. Deze foto video wordt voorzien van rechtenvrije muziek, een intro van de makelaar en desgewenst van een voice over.

Drone fotografie en video

De Zaak in Beeld beschikt over alle benodigde certifcering, inschrijving, beschikking, ontheffing en verzekering om commerciële drone vluchten te mogen uitvoeren.  Registratienummer PH-4FO. Vooraf wordt er een gedegen onderzoek gedaan of er op de gewenste locatie gevlogen mag  en kan worden.

TARIEVEN

Fotostyling en bewerking, hoofdfoto met blauwe lucht en hoogte foto

1   t/m 14 foto's, 1 uur

15 t/m 24 foto's, 2 uur

25 t/m 50 foto's, 3 uur

 

Extra te bestellen:

360° foto per stuk

Fotovideo slideshow

Gimball  woningvideo

Uitgebreide video

Stylist

Drone 1-5 foto's

Drone video, gemonteerd met muziek

 

 

Reiskosten buiten het Gooi € 0,40 per km.

Alle genoemde prijzen zijn exclusief btw.

Algemene voorwaarden volgens Fotografen Federatie

Annulering: bij annuleren of verplaatsing van een woningfotografie-opdracht binnen 24 uur wordt een standaard tarief gehanteerd van € 100,-

Bij mindere weersomstandigheden kan er in overleg voor gekozen worden om de buitenfotografie op een andere dag te laten plaatsvinden.

 

 

 

 

 

 

 

€ 149,-

€ 225,-

€ 300,-

 

 

€ 20,-

€ 20,-

€ 110,-

op aanvraag

op aanvraag

€ 225,-

€ 349,-

webdesign by studio Pietje Precies

Zakelijk in Beeld, Fotografie & Vide0  •  Vaartweg 14  •  1411 TP Naarden  •  T  06 - 53 43 02 75  •  M info@dezaakinbeeld.com  •  KvK. 32160132